(123) 456-7890 info@yourdomain.com

Primele parcele de teren concesionate în parcul industrial Bistrița Sud

COMUNICAT DE PRESĂ

Societatea administrator a parcului industrial Bistrița Sud are bucuria de a vă informa că, urmare a licitației publice desfășurată în perioada 11 decembrie 2015 – 8 ianuarie 2016, în data de 13 ianuarie 2016 au fost concesionate primele loturi de teren în incinta parcului industrial.

  • Suprafața totală de teren concesionată este de 18.783 mp.
  • Valoarea totală a investițiilor ce urmează a fi realizate este de 6.060.000 EUR.
  • Numărul de locuri de muncă ce urmează a fi create este de 198.

Domeniile de activitate în care activează primii rezidenți ai parcului industrial sunt următoarele:

  • Fabricarea de structuri metalice.
  • Fabricarea componentelor de comunicații.
  • Procesare lapte și produse lactate.
  • Fabricarea elementelor de tâmplărie pentru construcții autonome energetic.
  • Injecții mase plastice.

După aprobarea investițiilor de către proprietarul parcului industrial, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a parcului industrial, parcelele de teren vor fi dezmembrate, iar rezidenții vor urma demersurile legale pentru obținerea autorizațiilor de construcție și realizarea propriu-zisă a halelor de producție.

În luna februarie 2016, societatea administrator va organiza o nouă licitație deschisă pentru concesionarea altor loturi de teren în incinta parcului industrial Bistrița Sud. De asemenea, continuă negocierile începute cu companii multinaționale pentru realizarea de investiții mari și obținerea de sprijin financiar nerambursabil sub forma ajutoarelor de stat și fonduri europene.

Menționăm că în incinta parcului industrial va funcționa și un incubator de afaceri dotat cu o hală de microproducție. Cei interesați pot obține informații suplimentare la sediul societății administrator din Bistrița, strada Nicolae Titulescu nr. 6, sau vizitând website-ul www.bizpark.ro.

Administrator, Bistrița,
Iulius Dumitru 14.01.2016

Pentru mai multe detalii vă rugăm accesați următorul link: http://www.timponline.ro/primele-loturi-de-teren-concesionate-in-parcul-industrial-ce-investitii-se-vor-face/

Lasă un răspuns